Utmärkelser

arets_kom

Årets kommunalekonom

Årets kommunalekonom delas ut varje år av KEF. Syftet med utmärkelsen är att uppmuntra forskare, konsulter, ledare och anställda i den svenska offentliga sektorn att dela med sig av sina erfarenheter och idéer samt att uppmuntra forskning kring ledarskap och ekonomi i Sveriges kommuner, landsting och regioner.

Läs mer

arets_ex_arbete

Årets kommunalekonomiska examensarbete

Stipendiet  “Årets kommunalekonomiska examensarbete” delas ut varje år i samband med Ekonomichefsdagarna i januari. Stipendiet är på 10 000 kr. Välkommen att skicka in nya examensarbeten till kommande tävling!

Läs mer

arets_insats

Årets insats

Syftet med priset/utmärkelsen är att uppmuntra de anställda i den svenska offentliga sektorn att dela med sig av sina erfarenheter och idéer samt att uppmuntra det dagliga arbetet.

Läs mer

Vi på KEF delar ut pris för fyra utmärkelser varje år: Årets kommunalekonom, Årets insats, Årets kommunalekonomiska examensarbete samt Hedersmedlem.

Syftet med våra utmärkelser är att  lyfta fram nyckelpersoner i branschen och/eller engagerade medlemmar i KEF, att skapa en stolthet över professionen och branschen, att skapa en förebildsfunktion och stolthetsfunktion som inspiration för andra kommunalekonomer och sist men inte minst att uppmana forskare, konsulter och andra aktörer att utveckla det kommunalekonomiska området.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram