Utmärkelser

Årets kommunalekonom

Årets kommunalekonom delas ut varje år av KEF. Syftet med utmärkelsen är att uppmuntra forskare, konsulter, ledare och anställda i den svenska offentliga sektorn att dela med sig av sina erfarenheter och idéer samt att uppmuntra forskning kring ledarskap och ekonomi i Sveriges kommuner, landsting och regioner.

Läs mer

Årets kommunalekonomiska examensarbete

Stipendiet  “Årets kommunalekonomiska examensarbete” kommer att delas ut på Ekonomichefsdagarna i januari 2020. Stipendiet är på 10 000 kr. Under 2020 kommer vi att ta emot nya examensarbeten till kommande tävling.

Läs mer

Årets insats

Syftet med priset/utmärkelsen är att uppmuntra de anställda i den svenska offentliga sektorn att dela med sig av sina erfarenheter och idéer samt att uppmuntra det dagliga arbetet.

Läs mer

KEF kommer att från och med våren 2019 erbjuda fyra utmärkelser per år. Våra tidigare utmärkelser Årets kommunalekonom och Hedersmedlem får sällskap av  Årets insats och stipendiet Årets kommunalekonomiska examensarbete.

Syftet med våra utmärkelser är att  lyfta fram nyckelpersoner i branschen och/eller engagerade medlemmar i KEF, att skapa en stolthet över professionen och branschen, att skapa en förebildsfunktion och stolthetsfunktion som inspiration för andra kommunalekonomer och sist men inte minst att uppmana forskare, konsulter och andra aktörer att utveckla det kommunalekonomiska området.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram